Gezondheidszorg in Den Haag

Naast de huisarts zijn er in Den Haag specifieke zorgverleners in geval van acute levensbedreigende situaties, voor medicijnen, voor specialistische ziekenhuiszorg en voor avond-, nacht- en weekenddiensten. De belangrijkste instellingen voor gezondheidszorg in Den Haag vindt u hieronder. Op de overige pagina’s in het menu vindt u meer adressen voor de gezondheid gerelateerde vraagstukken die de huisarts veel ziet. Daarnaast kunt u op Zorgkaart Nederland zoeken naar een zorgverlener die het beste bij u past. Wanneer u op de afbeeldingen klikt wordt u doorgeleid naar de website van de betreffende zorgverlener.

112 Spoedeisende hulp Emergencies

Het alarmnummer 112 is er voor spoedeisende hulp. Dus wanneer uw leven in direct gevaar is. Bijvoorbeeld als u of iemand anders zwaar gewond is en dringend medische hulp nodig heeft. De centralist verbindt u onmiddellijk door met de ambulance, politie of brandweer.

logo_smash_294x46x2

Hebt u ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsendienst SMASH: 070 346 96 69

SAL Apotheek Segbroek

SAL Apotheek Segbroek is de avondapotheek in Den Haag. De apotheek is elke dag geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Reinier de Graaf

Het Reinier de Graaf Ziekenhuis heeft meerdere locaties in Den Haag Ypenburg, Voorburg, Delft en Naaldwijk.

MC Haaglanden

Het Medisch Centrum Haaglanden bestaat uit meerdere ziekenhuizen in de Haagse regio: Het MCH Westeinde, MCH Antoniushove en het Bronovo.

Gezondheidszorg in Den Haag

Zorgkaart Nederland geeft informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. U kunt hier zoeken naar een geschikte zorgverlener in uw buurt.