Waardeer onze zorg

ZorgkaartNederland

Google

Independer

Het is belangrijk dat u tevreden bent over de door ons verleende gezondheidszorg. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u deze dan ook altijd bij ons kwijt. Google, Zorgkaart Nederland en Independer bieden u de gelegenheid om ons te waarderen. Hiermee helpt u anderen die op zoek zijn naar een huisarts en geeft u ons praktische suggesties voor het verder verbeteren van onze dienstverlening. Klik op de logo’s om ons te waarderen.

Klachtenregeling

Huisartsenkring Haaglanden

We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de Huisartsen Kring Haaglanden. Deze regeling vindt u hier.


De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Inschrijven kan online en u kunt ook bellen of langskomen.

INSCHRIJVEN

Uw patiëntdossier

EPD

Uw patiëntdossier kunt u op ieder gewenst moment zelf opvragen en inzien. Bij afwezigheid van de huisarts worden dossiers beschikbaar gesteld aan de waarnemend arts. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dit bij de huisarts aangeven.

Medische informatie

www.thuisarts.nl

Op Thuisarts.nl vindt u betrouwbare en onafhankelijke informatie over ziektes en gezondheid, vóór, tijdens en na het consult. Thuisarts.nl is een initiatief van het NHG en is in samenwerking met de Nederlandse huisartsen ontwikkeld.