Online uw afspraak maken

Voor het avondspreekuur op donderdag

Maak hieronder direct online uw afspraak in het avondspreekuur op donderdag. *

ALS GEVOLG VAN DE COVID MAATREGELEN IS HET AVONDSPREEKUUR VOORALSNOG GESLOTEN. U KUNT GEEN DAAROM ZELF GEEN AFSPRAKEN INBOEKEN.

* Belangrijk: De afspraken voor een avondconsult kunnen tot 2 dagen van te voren worden gereserveerd. Voor zeer dringende klachten kunt u dan ook beter een afspraak maken via de assistente. Ook wanneer u een dringende voorkeur heeft voor een specifieke dokter maakt u een afspraak via de assistente.
Mocht u de afspraak willen annuleren dan kan dat tot 24 uur van te voren via de link in de bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van de afspraak. De assistente beoordeelt iedere gemaakte afspraak en kan u vragen om toch op een andere dag of tijdstip te komen. U kunt alleen een afspraak maken als u al bij de praktijk bent ingeschreven en al eerder een consult op de de praktijk heeft gehad.
U ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak. Indien u de bevestiging niet in uw Inbox ziet controleert u dan alstublieft of de bevestiging in uw “Spam” / Ongewenste e-mail terecht is gekomen.