Via de website van Huisartspraktijk Storm de Grave kunt een heel aantal zaken zelf direct online regelen.  Dit geeft u een alternatief buiten onze openingstijden of als het druk is op onze telefoonlijn.

Laboratoriumuitslagen inzien

De uitslagen inzien van uw laboratoriumonderzoek

Laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine of ontlasting laten wij uitvoeren door Saltro. De uitslagen van uw onderzoek worden aan de huisarts doorgegeven. Het duurt 3 werkdagen voor de uitslag van een onderzoek bekend is. U kunt uw uitslagen zelf inzien via het online uitslagenportaal van Saltro.

Medische gegevens delen

Toestemming geven voor het inzien van uw medische gegevens

Bij ziekte of ongeval kan het van levensbelang zijn dat uw medische gegevens snel kunnen worden ingezien door apotheek, huisartsenpost of ziekenhuis. Hiervoor moet u ons eerst toestemming geven. Dit kan met DigiD of door dit toestemmingsformulier bij ons in te leveren.

Onze zorg beoordelen

Op Google, Independer of Zorgkaart Nederland

Uw input helpt ons om de zorg te verbeteren. Neemt u alstublieft contact met ons op als u iets kwijt wilt over de gang van zaken in de praktijk.  Hier kunt u  ook een beoordeling over onze zorgverlening achterlaten bij Google, Zorgkaart Nederland en Independer.

Afspraak maken avondspreekuur

Direct via de website

Hier kunt u zelf direct online een afspraak maken voor een consult tijdens het avondspreekuur op donderdagavond.

Herhaalrecept aanvragen

Vul het formulier in voor een herhaalrecept van uw medicijnen

Aanvragen van herhaalrecepten die al eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven kan via het online formulier voor herhaalrecepten. U kunt uw aanvraag ook inspreken op de receptenlijn via 070-3454522 – optie 2. De huisarts beoordeelt gedurende de dag de aanvragen. In de regel ligt uw medicatie dan in de namiddag klaar bij uw apotheek.

Inschrijven

Uzelf online inschrijven bij huisartspraktijk Storm de grave

De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Als u zich wilt aanmelden en inschrijven vul dan het online inschrijfformulier in of neem contact op met de assistente. U kunt haar bellen op 070 – 3454522 of emailen naar praktijk@stormdegrave.nl. Het is ook mogelijk om op de praktijk een formulier op papier in te vullen.