U kunt terecht bij een vrouwelijke of een mannelijke dokter TEAM

Team

Huisartsen, Assistentes en Praktijkondersteuners

Huisartsenpraktijk Storm de Grave werkt met een team van vaste huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners. Tijdens nascholingen en vakanties zijn er in de praktijk een waarnemende huisarts  en invalassistent aanwezig. Ook is er een huisarts in opleiding in de praktijk.

Victorine Storm de Grave

Huisarts
Victorine Storm de Grave, Huisarts

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam waarna ik tien jaar als huisarts heb gewerkt in Amsterdam en Den Haag. Ik werk vanuit vertrouwen en continuïteit, de kern van het huisartsenvak. Daarom lever ik goede zorg naar moderne maatstaven en wordt u op een persoonlijke manier behandeld. Ik ben 40 en heb een zoontje en een dochtertje.

Dokter Victorine Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Jasper Luyendijk

Huisarts

Na m’n studie Geneeskunde heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in academisch onderzoek en de radiologie. Ik miste echter het klassieke dokteren en besloot daarom huisarts te worden. Ik werk nu geruime tijd met veel plezier als waarnemer in regio Haaglanden en het Westland. Wat mij aanspreekt in het vak is dat je veel verschillende mensen ontmoet en met alle facetten van het leven en de samenleving te maken krijgt. Als huisarts ga ik zorgvuldig te werk en heb ik aandacht voor de persoon achter de symptomen. Ik ben 38, getrouwd en woon met mijn vrouw en twee zoontjes in Den Haag. In m’n vrije tijd sport ik graag (tennis, golf), lees een boek of luister naar jazz- en soulmuziek.

Dokter Jasper Luyendijk werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Kim Jeroense

Huisarts

In 2007 begon ik mijn basisopleiding geneeskunde aan het VUmc in Amsterdam. Inmiddels heb ik als arts op de Spoedeisende Hulp en bij de Geriatrie gewerkt, waarna ik mij heb gespecialiseerd als huisarts aan het AMC. Het leukste aan ons vak vind ik dat we als huisartsen gedurende langere tijd klaar staan voor onze patiënten. Dit persoonlijke aspect vind ik heel speciaal en is de voornaamste reden waarom ik huisarts ben geworden. Vertrouwen, laagdrempeligheid en goede communicatie vind ik belangrijk. Na mijn huisartsopleiding hoorde ik via een collega van deze fijne praktijk en zodoende maak ik hier nu als vaste kracht deel uit van het team. En als Zeeuws-Vlaming van oorsprong, is een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag met het strand op fietsafstand ook geen straf. Dokter Kim Jeroense werkt als huisarts in de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Myrthe Nellensteijn

Huisarts

Mijn naam is Myrthe, ik ben moeder van drie prachtige zonen en nu in verwachting van mijn vierde kind. Recent ben ik weer in Nederland begonnen te werken als huisarts na een aantal jaren in Zuid-Afrika te hebben gewoond. Daar heb ik onder andere een post academische opleiding Tropische geneeskunde en hygiëne gevolgd aan de Wits universiteit van Johannesburg. Binnen het huisartsenvak hebben gynaecologie, kindergeneeskunde en kleine chirurgie mijn speciale belangstelling. Mijn uitgangspunten zijn het belang van de relatie tussen dokter en patiënt, focus op de totale mens en leefstijl, evidence based, gebruik makend van alle van toepassing zijnde therapie en geneeskundige disciplines om gezondheid en genezing te bereiken. Dokter Nellensteijn is op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.

Anne Roos van den Bongaardt

Huisarts

In 2013 rondde ik mijn geneeskundeopleiding af in Leiden waarna ik ervaring opdeed in de orthopedie en gynaecologie. Hoewel ik het hier naar mijn zin had merkte ik dat ik behoefte had aan meer afwisseling in mijn werk en zo ben ik in 2015 begonnen aan de huisartsenopleiding. Ik denk dat de kwaliteit van de zorg die wij leveren begint bij wederzijds respect en vertrouwen. Ik vind het daarom belangrijk om met aandacht naar u te luisteren zodat we een aanpak kunnen bedenken die het beste bij u en uw klachten past. Naast mijn werk als huisarts ben ik mindfulness-trainer. Ik vind dit een waardevolle aanvulling binnen mijn werk als arts en in het denken over ziekte en gezondheid. Sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij deze praktijk. We werken met een sterk team waarin ieder zijn expertise heeft, zo zijn we denk ik in staat zijn om de beste zorg te leveren. Dokter van den Bongaard is maandag, woensdag en afwisselend donderdag of vrijdag aanwezig.

Linda Barbier

Huisarts

Vanaf oktober 2019 is Linda Barbier als vaste huisarts in de praktijk. Ze werkt al 12 jaar als dokter in Den Haag en is daarnaast ook huisartsopleider. Ze houdt spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

Rianne Nijhuis

Huisarts

In maart is Rianne Nijhuis in de praktijk gekomen, ze heeft haar spreekuur drie dagen per week tot in ieder geval oktober.

Petra van den Ende

Assistente

Petra van den Ende is vele jaren de vaste assistente geweest bij dokter Peters en is meegegaan naar onze praktijk nu dokter Peters met pensioen is. Petra is iedere werkdag in de praktijk aanwezig als vaste assistente. Woensdagmiddag is haar vrije middag.

Liesbeth van Toorenburg

Assistente

Liesbeth van Toorenburg is als vaste assistente in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Ze is gediplomeerd doktersassistente en werkte eerder in het Bronovo ziekenhuis als gipsverbandmeester.

Esther Huisman

Assistente

Mijn naam is Esther Huisman, ik heb 25 jaar in regio West Friesland gewoond waar ik al die tijd met veel plezier in het West-Fries Gasthuis werkzaam ben geweest. Eerst als gespecialiseerd verpleegkundige op de kraam-en verloskunde afdeling en later als klinisch verloskundige. Nu woon ik sinds een aantal jaar met mijn man in Den Haag. De afgelopen jaren heb ik als wijkverpleegkundige gewerkt en heb zo de verschillende wijken in Den Haag goed leren kennen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg en ben onlangs op huisartsenpraktijk Storm de Grave begonnen als assistente. Werken in de gezondheidszorg kan op vele manieren, in het ziekenhuis of in de thuissituatie. Beiden vond ik mooi om te kunnen doen. Nu ga ik werken op een praktijk in een kleinschalig, gemotiveerd team. Ik zie uit naar de samenwerking, niet alleen met de collega’s maar ook met de mensen die ik spreek zowel telefonisch als op de praktijk.

Saskia Bosman

Assistente

Mijn naam is Saskia Bosman en ik ben sinds 5 jaar werkzaam als doktersassistente.
Momenteel werk ik op maandag, woensdag en vrijdag. Naast het vriendelijk te woord staan van de patiënten aan de telefoon doe ik ook het assistenten spreekuur, waarbij ik, indien nodig de patiënten ook adviezen kan geven.

Dorine Waterman

Assistente

Ik ben Dorine Waterman, gediplomeerd doktersassistente, kom uit Den Haag en ik ben ruim 13 jaar lang assistente geweest van dr Burger en dr van Hasselt op het Sweelinckplein.
Na hun pensionering in september ben ik meegekomen naar de praktijk van hun opvolgers, de Residentiedokters, waar ik met plezier mijn werk als assistente in het team zal voortzetten.
U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen en adviezen , ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

Mirella Peeman

Assistente

Mijn naam is Mirella Peeman en ik werk sinds december 2019 in deze praktijk als doktersassistente. Hiervoor werkte ik 7 jaar als assistente in het Oogziekenhuis Rotterdam, maar ik miste de afwisseling en de ruimte voor persoonlijk contact, zoals ik dat hier wél ervaar. Ik ben nog bezig met de laatste loodjes van mijn opleiding en hoop in de zomer van 2020 mijn diploma in ontvangst te nemen. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag.

Bibian Visser

Assistente

Ik ben Bibian Visser en werk sinds mei 2020 met veel plezier bij de praktijk. Na jarenlang te hebben gewerkt in de juridische wereld heb ik vanuit interesse in het medische en de wens bij de dragen aan optimale zorg voor patiënten, gekozen voor een loopbaan als doktersassistente. In mijn vrije tijd kook ik graag en probeer als tegenhanger regelmatig te bewegen. Met man en zoon woon ik in het mooie Den Haag.

Annemarie Nolles

Praktijkondersteuner Somatiek

Ik ben Annemarie Nolles, 23 jaar oud, en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Naast mijn baan hier in Den Haag ben ik ook werkzaam in een huisartsenpraktijk in Zevenhuizen. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

Yvonne van der Heijden

Praktijkondersteuner GGZ

Yvonne van der Heijden is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten met  psychologische zorgvragen.

Inge van Prooijen

Praktijkondersteuner GGZ

Na 7 jaar in de intramurale zorg te hebben gewerkt wilde ik graag terug naar de basis om zo aan het begintraject van de zorg te staan. Ik ben 31, woon in Den Haag en ik houd elke maandag mijn eigen spreekuur voor patiënten met psychologische zorgvragen.