Team

Huisartsen, Assistentes en Praktijkondersteuners

Huisartsenpraktijk Storm de Grave werkt met een team van 3 vaste huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners. Tijdens nascholingen en vakanties zijn er in de praktijk een waarnemende huisarts  en invalassistent aanwezig.

Victorine Storm de Grave

Huisarts
Victorine Storm de Grave, Huisarts

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam waarna ik tien jaar als huisarts heb gewerkt in Amsterdam en Den Haag. Ik werk vanuit vertrouwen en continuïteit, de kern van het huisartsenvak. Daarom lever ik goede zorg naar moderne maatstaven en wordt u op een persoonlijke manier behandeld. Ik ben 40 en heb een zoontje en een dochtertje.

Dokter Victorine Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Reinout Ter Morshuizen

Huisarts

Ik ben geboren in het Statenkwartier en ben nu, na 4 jaar als huisarts gewerkt te hebben in Zeeland, weer terug. Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Maastricht, Utrecht en Rotterdam. Ik heb het hier naar mijn zin en wil me vast vestigen als huisarts in Den Haag. Ik voel me verantwoordelijk om naar mijn beste kunnen mensen te helpen. Ik kom graag bij collega Storm de Grave werken omdat ik in grote gezondheidscentra vaak de zoveelste arts voor een patiënt ben terwijl we hier met met een klein team werken.

Dokter Reinout ter Morshuizen werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Jasper Luyendijk

Huisarts

Na m’n studie Geneeskunde heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in academisch onderzoek en de radiologie. Ik miste echter het klassieke dokteren en besloot daarom huisarts te worden. Ik werk nu geruime tijd met veel plezier als waarnemer in regio Haaglanden en het Westland. Wat mij aanspreekt in het vak is dat je veel verschillende mensen ontmoet en met alle facetten van het leven en de samenleving te maken krijgt. Als huisarts ga ik zorgvuldig te werk en heb ik aandacht voor de persoon achter de symptomen. Ik ben 38, getrouwd en woon met mijn vrouw en twee zoontjes in Den Haag. In m’n vrije tijd sport ik graag (tennis, golf), lees een boek of luister naar jazz- en soulmuziek.

Dokter Jasper Luyendijk werkt als vaste huisarts in de praktijk op woensdag en vrijdag.

Kim Jeroense

Huisarts

In 2007 begon ik mijn basisopleiding geneeskunde aan het VUmc in Amsterdam. Inmiddels heb ik als arts op de Spoedeisende Hulp en bij de Geriatrie gewerkt, waarna ik mij heb gespecialiseerd als huisarts aan het AMC. Het leukste aan ons vak vind ik dat we als huisartsen gedurende langere tijd klaar staan voor onze patiënten. Dit persoonlijke aspect vind ik heel speciaal en is de voornaamste reden waarom ik huisarts ben geworden. Vertrouwen, laagdrempeligheid en goede communicatie vind ik belangrijk. Na mijn huisartsopleiding hoorde ik via een collega van deze fijne praktijk en zodoende maak ik hier nu als vaste kracht deel uit van het team. En als Zeeuws-Vlaming van oorsprong, is een verhuizing van Amsterdam naar Den Haag met het strand op fietsafstand ook geen straf. Dokter Kim Jeroense werkt als huisarts in de praktijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Petra van den Ende

Assistente

Petra van den Ende is vele jaren de vaste assistente geweest bij dokter Peters en is meegegaan naar onze praktijk nu dokter Peters met pensioen is. Petra is iedere werkdag in de praktijk aanwezig als vaste assistente. Woensdagmiddag is haar vrije middag.

Cornelieke Noodelijk

Assistente

Cornelieke Noodelijk is sinds 1984 gediplomeerd doktersassistente waarna ze Musicologie heeft gestudeerd in Utrecht. Na deze studie is ze part-time als doktersassistente gaan werken in de huisartsenzorg. Ze vind het prettig om in een klein persoonlijk team te werken en houdt zich verder veel bezig met literatuur.

Cornelieke is als vaste assistente in de praktijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Liesbeth van Toorenburg

Assistente

Liesbeth van Toorenburg is als vaste assistente in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Ze is gediplomeerd doktersassistente en werkte eerder in het Bronovo ziekenhuis als gipsverbandmeester.

Esther Huisman

Assistente

Mijn naam is Esther Huisman, ik heb 25 jaar in regio West Friesland gewoond waar ik al die tijd met veel plezier in het West-Fries Gasthuis werkzaam ben geweest. Eerst als gespecialiseerd verpleegkundige op de kraam-en verloskunde afdeling en later als klinisch verloskundige. Nu woon ik sinds een aantal jaar met mijn man in Den Haag. De afgelopen jaren heb ik als wijkverpleegkundige gewerkt en heb zo de verschillende wijken in Den Haag goed leren kennen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg en ben onlangs op huisartsenpraktijk Storm de Grave begonnen als assistente. Werken in de gezondheidszorg kan op vele manieren, in het ziekenhuis of in de thuissituatie. Beiden vond ik mooi om te kunnen doen. Nu ga ik werken op een praktijk in een kleinschalig, gemotiveerd team. Ik zie uit naar de samenwerking, niet alleen met de collega’s maar ook met de mensen die ik spreek zowel telefonisch als op de praktijk.

Annemarie Nolles

Praktijkondersteuner Somatiek

Ik ben Annemarie Nolles, 23 jaar oud, en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Naast mijn baan hier in Den Haag ben ik ook werkzaam in een huisartsenpraktijk in Zevenhuizen. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

Yvonne van der Heijden

Praktijkondersteuner GGZ

Yvonne van der Heijden is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten met  psychologische zorgvragen.

Elma van Kouwenhoven

Praktijkondersteuner GGZ

Elma van Kouwenhoven is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten met  psychologische zorgvragen.

Allard Kamminga

Praktijkondersteuner GGZ

Na 13 jaar in de specialistische kinder – en jeugdpsychiatrie ben ik steeds vaker volwassenen gaan behandelen, wat ik inmiddels al weer bijna 4 jaar doe. Ik ben naast POH GGZ ook werkzaam als (s)POH GGZ Jeugd bij andere huisartsen en ben behandelaar bij het CJG in Rijswijk.  Ik ben 42 en heb twee dochters van 2 en 6. Werken in kleine teams vindt ik plezierig. Wil je snel aan de slag met je problemen, dan kun je bij mij terecht voor o.a. CGT en mindfulness.

Roderick van Dorst

Inval assistent

Roderick van Dorst valt in als assistent bij nascholingen en vakanties van de vaste assistentes. Hij is tweedejaars student geneeskunde aan de Universiteit Leiden en heeft nog geen keuze gemaakt over de richting waarin hij zich wil specialiseren. Naast zijn studie interesseert hij zich voor schrijven, toneel en een actief studentenleven.